Bakboxen Original Prenumeration

349,00 kr
Varje månad kombinerar vi köksredskap, unika recept och smarriga ingredienser och skickar det hem till dig. Njut av magiska bakupplevelser varje månad! Starta prenumeration idag och få junijboxen som första box.

NÄSTA BOX: Starta din prenumeration idag och få Juniboxen som första box: - med recept efter Malin Sahlberg (@fredagskakan)- En klassiker är att vänta, men med en väldigt överraskande topping! Boxen innehåller recept, råvaror och fina köksredskap. Beställ senast: 19/6. Leverans: Slutet av juni.

Bakboxen innehåller ett huvudrecept, 6-9 råvaror samt 1-3 köksredskap av betydande kvalitet. Allt noga sammansatt för att skapa en bakupplevelse utöver det vanliga. Boxen är temabaserad med ett nytt tema för varje månad, vilket gör att ingen box är den andra lik!

Råvarorna räcker till cirka 10 personer.

Betalas månadsvis med Klarna. 

Leverans sker i slutet av varje månad. 

Kommande box beställs alltid innan den 20:e i innevarande månad. 

Hur fungerar det? 

Bakboxen Original prenumeration är en löpande månadsprenumeration där du varje månad får en box med recept, råvaror och köksredskap skickad hem till dig. Varje månadsbox säljs in mellan den 20:e och den 19:e i nästa månad ( t ex mellan den 20:e januari - 19:e februari kan man beställa februariboxen med leverans i slutet av februari.) 

Förnyelse av prenumerationen sker den 20:e varje månad, vilket då gäller den kommande boxen nästa månad. Om du inte önskar att få den boxen behöver vi höra från dig senast den 25:e (5 dagar efter förnyelsen). Exempel: Du köper din första box den 19:e feb – februariboxen bokas upp och skickas till dig i i slutet av februari. Prenumerationen förnyas den 20:e februari och avser marsboxen. Vid fakturabetalning skickas fakturan ut i samband med boxleverans, vid kortbetalning dras pengarna direkt vid förnyelsen.

 

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna: 

http://shop.bakboxen.se/faq-vanliga-fr%C3%A5gor